سه شنبه 30 آبان 1396 - Tuesday, November 21, 2017

مرکز فناوری اطلاعات -> اخبار و رویدادها -> اخبار دانلودهای مرکز
ویندوز Windows XP SP3 Pro Corporate Student Edition April 2011

دانلود ویندوز XP SP3 کاملا Update تا 15 آوریل 2011 به همراه کامپوننت های مورد نیاز و درایور SATA برای نصب روی لپ تاپ

در حال حاضر دو ویندوز XP در سافت گذر تقریبا هر ماه به روز می‌شوند که یکی ویندوز بدون دستکاری گروه BIE و دیگری ویندوز دانش‌آموز است.

این نسخه به ظاهر Student نام دارد ولی بعد از نصب مانند یک ویندوز نسخه Professional و Corporate که نیازی به فعال سازی ندارد می باشد. اما خوبی آن همراه داشتن کامپوننتهای لازمی است که بالاخره در طی نصب برنامه های مختلف مجبور به نصب آنها می شوید و چه بهتر که اینها با ویندوز نصب شوند. مخصوصا که بعضی از آنها حجم بالایی دارند و دانلود مجزای آنها مشکل است. مهم تر از همه اینکه جا دادن این همه کامپوننت اضافی به همراه اصلی ویندوز در یک CD است. و باز هم مهمتر اینکه این ویندوز شامل کلیه درایورهای SATA یا AHCI و RAID برای چیپستهای Nvidia و Intel می باشد.

نسخه‌ی دانش‌آموز(Student) ویندوز XP از نظر ساختار و امکانات با نسخه‌ی حرفه‌ای هیچ تفاوتی ندارد و فقط برای پشتیبانی از چندلایسنس و بدون نیاز به فعال‌سازی از سوی مایکروسافت ارائه شد. این ویندوز از روی ویندوز دانش‌آموز اصلی مایکروسافت ساخته شده و آپدیت‌ها و برخی امکانات اضافی به آن افزوده شده است.

ویژگی‌های این ویندوز:
- دارای تمامی آپدیت‌ها تا 15 آوریل 2011
- دارای Windows Media Player 11 و  Internet Explorer 8.0به همراه آخرین آپدیت‌ها
- حاوی درایورهای جدید SATA به طور کامل (Intel - Nvidia) برای نصب روی لپ تاپ
- دارای Microsoft .NET Framework از نسخه‌ی 1.1 تا 4 به همراه آخرین آپدیت‌ها
- حاوی آخرین نسخه‌ی DirectX یعنی نسخه‌ی ماه ژوئن
- شامل جدیدترین نرم‌افزارهای مورد نیاز و کاربردی
- جنیون بودن ویندوز و سریال آن با قابلیت آپدیت از سایت مایکروسافت
- حجم مناسب برای رایت بر روی سی دی
و...

برنامه‌های اضافه‌شده به این ویندوز:
  Framework all in one 2.0 - 4.0
Internet explorer 8
Windows media player 11
Directx 9 June 2010
Directx Managed Code 1.1.0
Flash 10.2.153.1
Shockwave 11.5.9.620
Java 6 update 24
Foxit Reader 4.3.1.323
Winrar 4.0 regged
Lclock 1.62b
Vlc media player 1.1.9
YumeYao runtimes 2.0.5 & c++ 2005 & 2008 & 2010
MSN Live Messenger 9.0.14.0.8117.416 web-setup on desktop

برخی امکانات غیر ضروری حذف‌شده از این ویندوز:
Music Samples
Windows Messenger 4.7
Tour

فولدرهای غیر ضروری زیر نیز از فایل ایمیج حذف شده اند:
SUPPORT , VALUEADD , DOCS , WIN9XMIG , WIN9XUPG , WINNTUPG

نکات:
1- ویندوز به صورت نصب خودکار بود که از این حالت خارج شد و کلیه تنظیمات در هنگام نصب قابل انجام است.
2- این ویندوز در حال حاضر به روز ترین ویندوز XP موجود در سایت می باشد.
3- این نسخه به گونه‌ای فشرده شده است که در صورت ناقص دانلود شدن یک قسمت و دریافت پیغام CRC Error در هنگام Extract کردن فایلها، نیازی به دانلود مجدد آن نیست و از طریق Repair کردن در نرم افزار WinRAR می‌توان آن را تعمیر کرد.

آدرس دانلود:
Windows XP SP3 Pro Corporate Student Edition April 2011