پهنای باند اینترنتی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل افزایش یافت

رئیس مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل از افزایش پهنای باند اینترنتی این دانشگاه به 25mbps خبر داد.

دکتر عزیز ا.. گنجی در این باره گفت: با توجه به اهمیت دسترسی آسان و سریع پژوهشگران ، اعضای هیئت علمی و دانشجویان به اینترنت توسعه پهنای باند اینترنتی در دستور کار این دانشگاه قرار داشته است.

وی افزود: در تداوم این اقدام پهنای باند شبکه اینترنت از 10mbps به 25mbps افزایش یافت. وی همچنین افزود: با نگاهی به توسعه روند فعالیتهای آموزشی و پژوهشی اساتید و دانشجویان لزوم داشتن امکانات بیشتر در بخش اینترنت در دانشگاه احساس می شد.

در همین راستا طی ایام تابستان سال جاری با استقرار شبکه فیبر نوری در پردیس اصلی دانشگاه زمینه انجام این کار فراهم شد. همچنین با توجه به افزایش چشمگیر تعداد دانشجویان خصوصا در بخش تحصیلات تکمیلی، این افزایش 5/2 برابری سرعت دسترسی به اینترنت می تواند موجب ارائه خدمات مناسبتری به اساتید و دانشجویان شود.

تاريخ ارسال : 20:44:54 27/7/1389