بازسازی شبکه Wireless دانشگاه با موفقیت به اتمام رسید

رئیس مرکز فناوری اطلاعات "دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل" با بیان این مطلب افزود به دلیل مشکلات در عملکرد آنتن های شبکه بیسیم که ناشی از وجود امواج محیطی بوده است و همچنین نیاز به افزایش ظرفیت شبکه، طرحی برای کاهش اثر نویز و بهبود عملکرد این شبکه پیشنهاد شد که مورد تایید شورای انفورماتیک دانشگاه قرار گرفت. این طرح شامل اختصاص محلی ویژه برای استقرار رک، سوییچ، روتر و منبع تغذیه اضطراری به همراه نصب دکل 21 متری برای نصب انتن ها بر روی آن بوده است که با تلاش کارشناسان مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه با موفقیت انجام گرفته است.

دکتر بهرام گنجی در ادامه بیان داشت: اگرچه با اتمام این طرح تنها نیمی از اهداف مورد نظر محقق شده است، اما امید است با ارتقاء شبکه زیر ساخت دانشگاه که در طرح توسعه پیش بینی شده است کیفیت ارتباط اینترنتی کاربران به طور قابل توجهی بهبود یابد.

در همین راستا مرکز فناوری اطلاعات آماده پذیرش هر گونه نظر و یا انتقادی در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات ارائه شده میباشد به طوری که کاربران محترم می توانند درخواست های خود را با شماره های تلفن 3264905 و 3266921 و یا آدرس پست الکترونیک webmaster@nit.ac.ir به اطلاع کارشناسان مرکز برسانند.

تاريخ ارسال : 14:56:39 10/9/1389