راه اندازی سایت نرم افزاری دانشگاه

مرکز فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای دانشگاه با توجه به نیازهای نرم افزاری کاربران شبکه داخلی و برای پیشگیری از کاهش پهنای باند و افت سرعت اینترنت دانشگاه  نسبت به تهیه بسیاری از نرم افزارها اقدام نموده است. در این راستا کاربران محترم می توانند با مراجعه به آدرس ftp://software.nit.ac.ir نرم افزار مورد نیاز خود را دریافت نمایند. همچنین به کاربران محترم پیشنهاد می شود نیازهای نرم افزاری خود را در کلیه زمینه های علمی آموزشی و در ارتباط با حوزه کاری خود به آدرس barari@nit.ac.ir ارسال نموده و یا با شماره داخلی 1176 آقای مهندس براری تماس حاصل نمایند تا نسبت به تهیه و در دسترس قرار دادن نرم افزار مورد نیاز در ftp دانشگاه اقدام گردد.

در ضمن در آدرس ftp://software.nit.ac.ir/temp می توانید فایلهای مورد نظر خود برای انتقال در شبکه پردیس دانشگاه را به صورت موقت در آن قرار دهید.
فایلهایی که در این مکان قرار می گیرند مدت اعتبار آن تا ساعت 24 هر شب می باشد.

مدیریت فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای دانشگاه

تاريخ ارسال : 18:21:14 27/11/1389