دوشنبه 2 مهر 1397 - Monday, September 24, 2018

راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی مدیریت طرح و برنامه ریزی دانشگاه

پایگاه اطلاع رسانی مدیریت طرح و برنامه ریزی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط "بخش توسعه وب" مرکز فناوری اطلاعات، طراحی و راه اندازی شده است.
در این پایگاه بخش‌های مختلفی تعبیه شده که از مهم‌ترین آنها می‌توان به اخبار و رویدادها، درباره مدیریت، کارمندان، پروژه های عمرانی، چارت سازمانی، گروه برنامه، بودجه و تشکیلات، اداره فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی، دریافت فرمهای مورد نیاز و ارتباط با مدیریت اشاره کرد.
پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت طرح و برنامه ریزی به نشانی http://nit.ac.ir/plan قابل دسترس است و برای ارتباط با مدیریت و درج نظرات خود می‌توانند در صفحه ارتباط با ما این پایگاه و یا با  آدرس الکترونیکی دفتر بودجه: bodjeh@nit.ac.ir و آدرس الکترونیکی طرح و برنامه: tarhobarnameh@nit.ac.ir استفاده نمایید.
این پایگاه با استفاده از تکنولوژی ASP.NET و AJAX و بانک اطلاعاتی Sql Server طراحی و پیاده سازی شده است.

تاريخ ارسال : 11:14:53 4/5/1390