طراحی جدید پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

طراحی جدید پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط "بخش توسعه وب" مرکز فناوری اطلاعات و با همکاری دفتر نهاد، راه اندازی و پیاده سازی شده است.
در نسخه جدید این پایگاه بخش‌های مختلفی طراحی شده که از مهم‌ترین آنها می‌توان به اخبار و رویدادها، درباره نهاد، اعضای جدید و سابق، مقالات با موضوعات مختلف، کتابخانه، اندیشه مطهر (مجموعه آثار شهید مطهری)، جنگ نرم (مجموعه کامل)، گالری فیلم و صوت (پخش آنلاین stream) ، گالری تصاویر، سخنان هفتگی مسئول نهاد، سیره معصومین (ع)، عضویت خبرنامه الکترونیکی، بیانات مقام معظم رهبری، پاتوق دانشجویی و غیره ... اشاره کرد.
یکی از ویژگیهای این سامانه نمايش آخرين بازديد کنندگان به صورت نمودارهای گرافیکی و پخش آنلاین stream فیلم و صوت و نمایش اسلایدی تصاویر می باشد.
پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به نشانی http://nahad.nit.ac.ir/ قابل دسترس است و برای ارتباط با نهاد و درج نظرات خود می‌توانند در صفحه ارتباط با نهاد این پایگاه استفاده نمایید.
این پایگاه با استفاده از تکنولوژی ASP.NET 4.0 و AJAX و بانک اطلاعاتی Sql Server 2008 طراحی و پیاده سازی شده است.

تاريخ ارسال : 12:34:49 4/5/1390