برگزاری جلسه کارگروه تخصصی محاسبات سریع و مجازی سازی

۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۷ کد : ۱۱۲۷ اخبار مرکز
جلسه کارگروه‎ تخصصی محاسبات سریع و مجازی سازی با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، اعضای اصلی کارگروه و جمعی از مدعوین در مرداد ماه ۱۴۰۱برگزار شد.
برگزاری جلسه کارگروه تخصصی  محاسبات سریع و مجازی سازی

در ابتدای جلسه آقای دکتر عمادی رئیس مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه، ضمن خیرمقدم به مهمانان و اعضای کارگروه، گزارش کوتاهی از عملکرد کارگروه و اهداف آن ارایه نمودند. در این جلسه به بررسی مسائل، مشکلات ساختاری و عملیاتی مرکز پرداخته شد. آقای مهندس ولی‌زاده کارشناس سامانه محاسبات سریع، مشکلات و مسائل مهم حول موضوع مورد نظر را مطرح نموده و راهکار‌هایی جهت ارتقاء و رفع مشکلات موجود پیشنهاد کردند. همچنین آقای دکتر عمادی رئیس مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه و آقای دکتر ولی‌نتاج رئیس جلسه نیز ضمن تاکید بر اهمیت مشکلات مطرح شده، پیشنهاد‌هایی جهت بهبود شرایط موجود با مساعدت دانشگاه مطرح نمودند.