برگزاری جلسه کارگروه تخصصی سامانه‌های اطلاعاتی

۱۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۳ کد : ۱۱۳۷ اخبار مرکز
جلسه کارگروه‎ تخصصی سامانه‌های اطلاعاتی با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، تعدادی از اعضای اصلی و جمعی از مدعوین در مرداد ماه ۱۴۰۱ برگزار شد.
برگزاری جلسه کارگروه تخصصی سامانه‌های اطلاعاتی

در ابتدای جلسه آقای دکتر عمادی رئیس مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه، ضمن خیرمقدم به مهمانان و اعضای کارگروه، گزارش کوتاهی از عملکرد کارگروه و اهداف آن ارائه نمودند. سپس آقای دکتر شفقت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، در خصوص ارائه خدمات کارگروه تخصصی سامانه‌های اطلاعاتی دانشگاه به تمام حوزهای دانشگاه (آموزشی، دانشجویی، فرهنگی، اداری و مالی، پژوهشی و ...)، توضیحاتی بیان نمودند. در ادامه رییس جلسه، آقای دکتر منتظری، روند اداری درخواست هرگونه سامانه‌ جدید توسط کارگروه را بیان نمودند. ‎در این جلسه، درخواست معاونت‌های دانشگاه توسط نمایندگان عنوان و بررسی شد و پس از مشورت و اتفاق نظر، تصمیماتی در راستای رفع نیاز واحد‌های مختلف دانشگاه گرفته شد.