طرح فرصت همکاری در مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات

۱۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۵ کد : ۲۵ اطلاعیه‌ها
تعداد بازدید:۹۴۷
از دانشجویان علاقه‌مند به حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات جهت همکاری دعوت به عمل می‌آید.
طرح فرصت همکاری در مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات

گروه فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در راستای افزایش کیفیت خدمات قابل ارائه در این مرکز، از دانشجویان علاقه‌مند به حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات جهت همکاری دعوت به عمل می‌آورد. از دستاوردهای مهم این فعالیت‌ها کمک به ارتقای توانمندی دانشجویان دانشگاه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات می باشد. درگیری دانشجویان در کارهای عملی، تجربه خوبی برای این دانشجویان خواهد بود و تاثیر مهمی در درک بهتر مطالب دروس خواهد داشت. همچنین این فعالیت‌ها سبب افزایش اعتماد به نفس دانشجویان برای حضور موفق در بازار کار خواهد بود. این فعالیت‌ها در قالب کار دانشجویی بوده و دانشجویان مهارت‌های خوبی بدست خواهند آورد و از طرفی در ارائه خدمات این مرکز همکاری خواهند کرد.

حوزه فعالیت‌های این مرکز به شرح زیر می‌باشند:

• تعمیر سخت‌افزار و تجهیزات شبکه
  • نصب، راه‌اندازی و پشتیبانی از تجهیزات غیرفعال (Passive) شبکه
  • تعمیر و سرویس کامپیوترهای شخصی
  • نصب، پشتیبانی و ارتقای سیستم‌های مبتنی بر ویندوز
  • نصب، پشتیبانی و ارتقای سیستم‌های مبتنی بر لینوکس
  • توسعه برنامه‌های تحت وب
  • توسعه برنامه‌های مبتنی بر اندروید
  • تهیه مستندات فنی و کاربری برای خدمات فناوری اطلاعات دانشگاه

علاقه‌مندان می‌توانند درخواست همکاری خود را به آدرس ایمیل ForsatITC@nit.ac.ir ارسال نمایند. ذکر نام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی، شماره تماس، رایانامه، دانشکده و گرایش در نامه درخواست همکاری ضروریست. همچنین در متن نامه حوزه‌های علاقه‌مندی مورد نظر بر اساس اولویت ذکر گردد.

شما در هر یک از این سه سطح که هستید این فرصت را از دست ندهید.

سطح 0 – هیچ آشنایی ندارم و می‌خواهم با این مبحث آشنا شوم

سطح 1 – آشنایی نسبی دارم و می‌خواهم به صورت عملی با این محیط آشنا شوم

سطح 2 – تسلط کافی به این مطلب دارم ولی می‌خواهم در یک تیم کاری تجربه عملی واقعی داشته باشم.

توجه: با توجه به شیوع بیماری کووید 19 و عدم امکان حضور دانشجویان در دانشگاه امکان همکاری از راه دور نیز برای برخی فعالیت‌ها وجود خواهد داشت ولی برخی از کارها نیاز به حضور فیزیکی در دانشگاه دارد. لذا متقاضیان گرامی امکان حضور در دانشگاه را نیز در درخواست اعلام نمایند.