راه‌اندازه سامانه‌ی پردازش سبک دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۱ کد : ۴۴ اخبار مرکز
سامانه‌ی پردازش سبک جهت بهره‌مندی از کامپیوترهای بلااستفاده در شرایط محدودیتهای کرونایی راه‌اندازی گردید.
راه‌اندازه سامانه‌ی پردازش سبک دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل می‌رساند، برای دسترسی دانشجویان به منابع پردازشی سبک موجود در دانشگاه بدون حضور فیزیکی، سامانه‌ی پردازش سبک دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل راه‌اندازی شده است. هدف اصلی این سامانه، استفاده‌ی مفید از کامپیوترهایی است که به دلیل شرایط موجود(محدودیت‌های کرونایی)، توسط دانشجویان به صورت حضوری استفاده نمی‌شوند. دانشجویان می‌توانند برای درخواست و دسترسی به خدمات این سامانه به سایت pcc.nit.ac.ir مراجعه کنند.

استفاده از این سامانه محدود به دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی این سامانه می‌توانید با ایمیل hpc[at].nit.ac.ir مکاتبه کنید یا با شماره‌ی تلفن ۰۱۱۳۵۵۰۱۱۷۲ تماس بگیرید.

( ۲ )