راه اندازی سرویس ایمیل جدید دانشگاه

۰۱ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۱ کد : ۲۷ اخبار مرکز
تعداد بازدید:۱۷۸۸
به اطلاع اساتید، همکاران و دانشجویان گرامی می‌رساند که سرور ایمیل دانشگاه تغییر کرده است.
راه اندازی سرویس ایمیل جدید دانشگاه

به اطلاع اساتید، همکاران و دانشجویان گرامی می‌رساند که سرور ایمیل دانشگاه تغییر کرده است و از همان آدرس mail.nit.ac.ir در دسترس می‌باشد و از این پس اساتید، کارمندان و دانشجویان می‌توانند از این آدرس برای ورود به حساب کاربری ایمیل خود استفاده کنند. در ابتدای ورود به حساب کاربری از شما خواسته می‌شود که رمز عبور خود را تغییر دهید. نام کاربری همان نام کاربری قبلی است و رمز عبور اولیه در ایمیلی به اطلاع شما رسیده است.

لازم به ذکر است که دسترسی به ایمیل‌های قبلی از طریق آدرس oldmail.nit.ac.ir تا مدت 6 ماه امکان پذیر است. تا این مدت فرصت دارید ایمیل‌های خود را از سرور قبلی به سرور جدید منتقل نمایید، لذا از این تاریخ به بعد دانشگاه هیچ مسئولیتی در قبال ایمیل‌های قبلی ندارد.

برای انتقال ایمیل‌ها از سرور قبلی به سرور جدید از نرم‌افزار mailstore استفاده نمایید که از لینک زیر قابل دریافت است.

MailStoreHomeSetup-10.1.2.12457.rar

راهنمای نصب و استفاده از نرم افزار mailstore از لینک زیر قابل دریافت است.

دانلود فایل راهنمای اساتید و کارمندان

دانلود فایل راهنمای دانشجویان

اگر سوالی راجع به نحوه استفاده از ایمیل و تنظیمات آن دارید به بخش سوالات متداول مراجعه نمایید.

سوالات متداول

( ۶ )